Home / Ontstoppen / Haarlem

Riool ontstoppen Haarlem? Bel RRL ontstoppingsdienst op 085 – 071 28 31

RRL Rioolservice Haarlem is gespecialiseerd in alle voorkomende rioleringswerken. Van rioolverstoppingen tot rioolreiniging, van rioolreparaties tot rioolaanleg.

Kosten riool ontstoppen Haarlem. Voordelig en professioneel

Voor verstoppingen in Haarlem kost onze ontstoppingsdienst €95 incl BTW. In dit tarief zit inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en 0,5 uur arbeid. Dit tarief is exclusief avond- en weekendtoeslagen.

De meeste verstoppingen zijn binnen het half uur opgelost. Soms duurt het langer doordat er rioolschade is, of we een rioolinspectie moeten uitvoeren of dat de verstopping op een lastig te bereiken plek zit. RRL geeft u sowieso een prijs van tevoren, zodat u achteraf geen nare verrassingen krijgt.

Lees alles over ontstoppings tarieven in Haarlem.

Verstopping Haarlem? Binnen no-time opgelost

Een verstopping komt zelden gelegen. Daarom kunt u 24/7 rekenen op een snelle en betrouwbare service in combinatie met eerlijke tarieven

Extra informatie over onze ontstoppingsdienst in Haarlem

Het ontstoppen van verstoppingen in Haarlem kost €95 incl BTW. Dit bedrag is inclusief voorrijkosten, gebruikte (klein) materieel en een half uur arbeid. Lukt het niet om de verstopping in een half uur op te lossen, dan wordt het vervolgtarief €25 per 15 minuten. Deze tarieven zijn exclusief avond- en weekendtoeslagen.

Onze reguliere tijden zijn van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 17:00 uur. Buiten deze tijden om hanteren wij de volgende avond- en weekendtoeslagen:

Maandag t/m vrijdag:
17:00 – 22:00 uur: 50% toeslag
22:00 – 07:00 uur: 100% toeslag

Weekend:
Zaterdag tot 14:00 uur: 50% toeslag
Zaterdag 14:00 uur tot maandag 07:00 uur: 100% toeslag

Wij weten hoe vervelend verstoppingen kunnen zijn. Daarom zijn wij er bij verstoppingen in Haarlem meestal dezelfde dag nog. Lukt het niet om dezelfde dag langs te komen, dan zijn wij er de volgende dag. Wij rekenen geen voorrijkosten bij verstoppingen

U kunt de monteur betalen per pin of een betaalverzoek. Mocht dat niet lukken, dan is cash ook mogelijk.

Helaas hebben we ook in onze branche te maken met malafide bedrijven, die hun klanten achteraf verrassen met torenhoge bedragen. Bij RRL beloven wij u dat wij niet zo werken. Wij geven van tevoren aan wat de verwachte kosten zijn. Pas als u akkoord geeft gaan wij voor u aan de slag. Mocht het tijdens het werk langer duren dan gedacht, dan hanteren wij een vast bedrag wat er per 15 minuten bij komt.

Wilt u weten wat uw verstopping gaat kosten? Bekijk onze tarieven pagina, bel ons op 085 – 071 28 31 of vul het online contactformulier in met uw vraag.

De meeste verstoppingen zijn binnen het half uur opgelost. Soms loopt het uit in geval van een hardnekkige verstopping, een verstopping die op een lastige plek zit, of wanneer we een rioolinspectie of rioolreparatie moeten uitvoeren. Wij zullen in zo een geval van tevoren aangeven wat we denken dat het gaat kosten, waarna u zelf kunt bepaalt of wij door moeten gaan met het oplossen. Zo krijgt u geen vervelende verrassingen achteraf.

Vraag of offerte?

of bel ons op 085 – 071 28 31