Home / Riool ontstoppen / Heemstede

Riool ontstoppen Heemstede

RRL Rioolservice Heemstede is gespecialiseerd in alle voorkomende rioleringswerken. Van rioolverstoppingen tot rioolreiniging, van rioolreparaties tot rioolaanleg.

Tarief ontstoppen Heemstede}

Voor verstoppingen in Heemstede kost onze ontstoppingsdienst €95 incl BTW. In dit tarief zit inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en 0,5 uur arbeid. Dit tarief is exclusief avond- en weekendtoeslagen.

Onze ontstoppingsdienst verhelpt de meeste verstoppingen binnen 30 minuten. Mocht het gebeuren dat het langer duurt, door bijvoorbeeld rioolschade of een hardnekkige verstopping, dan overleggen we dit eerst altijd met u.

Lees alles over ontstoppings tarieven in Heemstede.

Verstopping Heemstede? In een handomdraai ontstopt

Bij RRL hebben we alle kennis en middelen in huis om elke verstopping snel en vakkundig te ontstoppen, zonder torenhoge kosten

Veelgestelde vragen over ontstopping in Heemstede

Ons regulier tarief voor ontstoppen in Heemstede is €95,00 incl BTW, voorrijkosten, gebruikte materieel en een half uur arbeid. Mocht het werk langer duren dan een half uur, dan komt er €25,00 per 15 minuten bij. Dit tarief geldt van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 17:00 uur. Buiten deze tijden om hanteren wij avond- en weekendtoeslagen.

Onze reguliere tijden zijn van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 17:00 uur. Buiten deze tijden om hanteren wij de volgende avond- en weekendtoeslagen:

Maandag t/m vrijdag:
17:00 – 22:00 uur: 50% toeslag
22:00 – 07:00 uur: 100% toeslag

Weekend:
Zaterdag tot 14:00 uur: 50% toeslag
Zaterdag 14:00 uur tot maandag 07:00 uur: 100% toeslag

Wij weten hoe vervelend verstoppingen kunnen zijn. Daarom zijn wij er bij verstoppingen in Heemstede meestal dezelfde dag nog. Lukt het niet om dezelfde dag langs te komen, dan zijn wij er de volgende dag. Wij rekenen geen voorrijkosten bij verstoppingen

U kunt de monteur betalen per pin of een betaalverzoek. Mocht dat niet lukken, dan is cash ook mogelijk.

Helaas hebben we ook in onze branche te maken met malafide bedrijven, die hun klanten achteraf verrassen met torenhoge bedragen. Bij RRL beloven wij u dat wij niet zo werken. Wij geven van tevoren aan wat de verwachte kosten zijn. Pas als u akkoord geeft gaan wij voor u aan de slag. Mocht het tijdens het werk langer duren dan gedacht, dan hanteren wij een vast bedrag wat er per 15 minuten bij komt.

Wilt u weten wat uw verstopping gaat kosten? Bekijk onze tarieven pagina, bel ons op 085 – 071 28 31 of vul het online contactformulier in met uw vraag.

De meeste verstoppingen zijn binnen het half uur opgelost. Soms loopt het uit in geval van een hardnekkige verstopping, een verstopping die op een lastige plek zit, of wanneer we een rioolinspectie of rioolreparatie moeten uitvoeren. Wij zullen in zo een geval van tevoren aangeven wat we denken dat het gaat kosten, waarna u zelf kunt bepaalt of wij door moeten gaan met het oplossen. Zo krijgt u geen vervelende verrassingen achteraf.

Vraag of offerte?

of bel ons op 085 – 071 28 31