Home / Riool ontstoppen / Vijfhuizen

Riool ontstoppen Vijfhuizen

RRL Rioolservice Vijfhuizen is gespecialiseerd in alle voorkomende rioleringswerken. Van rioolverstoppingen tot rioolreiniging, van rioolreparaties tot rioolaanleg.

Kosten riool ontstoppen Vijfhuizen}

Een riool laten ontstoppen in regio Vijfhuizen is €95 incl BTW. Hierbij zit inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en een half uur arbeid. Duurt het ontstoppen langer dan een half uur, dan komt er €25 per 15 minuten bij.

Onze ontstoppingsdienst verhelpt de meeste verstoppingen binnen 30 minuten. Mocht het gebeuren dat het langer duurt, door bijvoorbeeld rioolschade of een hardnekkige verstopping, dan overleggen we dit eerst altijd met u.

Lees alles over ontstoppings tarieven in Vijfhuizen.

Verstopping Vijfhuizen? Binnen no-time opgelost

Een verstopping komt zelden gelegen. Daarom kunt u 24/7 rekenen op een snelle en betrouwbare service in combinatie met eerlijke tarieven

Extra informatie over onze ontstoppingsdienst in Vijfhuizen

Ontstoppen in Vijfhuizen kost €95 inclusief BTW, voorrijkosten, materieel en half uur arbeid. In de meeste gevallen lukt het om de verstopping binnen het half uur te ontstoppen. Duurt het ontstoppen langer, dan wordt het tarief €25 voor elke 15 minuten. Dit tarief is exclusief avond- en weekendtoeslag.

Onze reguliere tijden zijn van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 17:00 uur. Buiten deze tijden om hanteren wij de volgende avond- en weekendtoeslagen:

Maandag t/m vrijdag:
17:00 – 22:00 uur: 50% toeslag
22:00 – 07:00 uur: 100% toeslag

Weekend:
Zaterdag tot 14:00 uur: 50% toeslag
Zaterdag 14:00 uur tot maandag 07:00 uur: 100% toeslag

Vijfhuizen ligt op een steenworp afstand. Daarom zijn wij er in de meeste gevallen dezelfde dan nog. Lukt het niet om op dezelfde dag langs te komen, dan zijn we er de eerstvolgende (werk)dag. Wij rekenen tevens geen voorrijkosten bij verstoppingen in Vijfhuizen.

U kunt de monteur betalen per pin of een betaalverzoek. Mocht dat niet lukken, dan is cash ook mogelijk.

Helaas hebben we ook in onze branche te maken met malafide bedrijven, die hun klanten achteraf verrassen met torenhoge bedragen. Bij RRL beloven wij u dat wij niet zo werken. Wij geven van tevoren aan wat de verwachte kosten zijn. Pas als u akkoord geeft gaan wij voor u aan de slag. Mocht het tijdens het werk langer duren dan gedacht, dan hanteren wij een vast bedrag wat er per 15 minuten bij komt.

Wilt u weten wat uw verstopping gaat kosten? Bekijk onze tarieven pagina, bel ons op 085 – 071 28 31 of vul het online contactformulier in met uw vraag.

De meeste verstoppingen zijn binnen het half uur opgelost. Soms loopt het uit in geval van een hardnekkige verstopping, een verstopping die op een lastige plek zit, of wanneer we een rioolinspectie of rioolreparatie moeten uitvoeren. Wij zullen in zo een geval van tevoren aangeven wat we denken dat het gaat kosten, waarna u zelf kunt bepaalt of wij door moeten gaan met het oplossen. Zo krijgt u geen vervelende verrassingen achteraf.

Vraag of offerte?

of bel ons op 085 – 071 28 31