Verstopte afvoer

Loopt het water niet meer weg in uw afvoer van de keuken, toilet, badkamer of elders in uw woning? Dan heeft u last van een verstopping. Door het grote netwerk van leidingen onder uw woning is het moeilijk te achterhalen waar de verstopping zit als u niet de juiste kennis en middelen hebt. Hier helpt RRL Rioolservice u graag bij. Wij kunnen elke verstopping snel traceren en vakkundig ontstoppen. Het tarief van uw afvoer ontstoppen is €95,00. Hierbij zit inbegrepen:

  • Voorrijkosten
  • Gebruikte materialen
  • Half uur arbeidsloon
  • 3 maanden garantie

Verstopte afvoer en wilt u snel geholpen worden? Bel ons 24/7

Waarom kiezen voor RRL?

Bij RRL Rioolservice staat u als klant echt centraal. Wij werken eerlijk en transparant, laten alles schoon achter, werken professioneel en geven 3 maanden garantie op ontstoppingen. Verder zijn we VCA gecertificeerd, wat betekent dat wij werken volgens de normen van de ARBO-regels op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Extra informatie

In de meeste gevallen zijn wij er dezelfde dan nog. Lukt het niet om op dezelfde dag langs te komen, dan zijn we er de eerstvolgende (werk)dag.

Wij bieden een 24/7 spoedservice in geval van nood. In de avonden en weekenden geldt een toeslag op het normale tarief. Vaak bespreken we of het een probleem is wat kan wachten tot de eerstvolgende werkdag. Lukt dat niet, dan komen we zo snel mogelijk u kant op.

Reguliere tijden:
Ma t/m Vr van 07:00 tot 17:00

Avond en weekendtoeslag:

Maandag t/m vrijdag:
17:00 – 22:00 uur: 50% toeslag
22:00 – 07:00 uur: 100% toeslag

Weekend:
Zaterdag tot 14:00 uur: 50% toeslag
Zaterdag 14:00 uur tot maandag 07:00 uur: 100% toeslag

Ons regulier tarief is €95,00 incl BTW, voorrijkosten, gebruikte materialen en een half uur arbeid. Mocht het werk langer duren dan een half uur, dan komt er €25,00 per 15 minuten bij. Dit tarief geldt voor de reguliere tijden, namelijk van maandag t/m vrijdag. Buiten deze tijden om hanteren wij de volgende avond- en weekendtoeslagen:

Maandag t/m vrijdag:
17:00 – 22:00 uur: 50% toeslag
22:00 – 07:00 uur: 100% toeslag

Weekend:
Zaterdag tot 14:00 uur: 50% toeslag
Zaterdag 14:00 uur tot maandag 07:00 uur: 100% toeslag

U kunt de monteur betalen per pin of een betaalverzoek. Mocht dat niet lukken, dan is cash ook mogelijk.

De meeste verstoppingen zijn binnen het half uur opgelost. Soms loopt het uit in geval van een hardnekkige verstopping, een verstopping die op een lastige plek zit, of wanneer we een rioolinspectie of rioolreparatie moeten uitvoeren. Wij zullen in zo een geval van tevoren aangeven wat we denken dat het gaat kosten, waarna u zelf kunt bepaalt of wij door moeten gaan met het oplossen. Zo krijgt u achteraf geen nare verrassingen.

Helaas hebben we ook in onze branche te maken met malafide bedrijven, die hun klanten achteraf verrassen met torenhoge bedragen. Bij RRL Rioolservice beloven wij u dat wij niet zo werken. Wij geven van tevoren aan wat de verwachte kosten zijn. Pas als u akkoord geeft gaan wij voor u aan de slag. Mocht het tijdens het werk langer duren dan gedacht, dan hanteren wij een vast bedrag wat er per 15 minuten bij komt. Dit is gebruikelijk bij de meeste rioolontstoppers.

Wilt u weten wat uw verstopping gaat kosten? Bekijk onze tarieven pagina.